A 'Girona, Temps de Flors' s´hi poden veure 203 projectes repartits en 157 espais de la ciutat, sobretot al Barri Vell. A banda de les exposicions florals, la ciutat també acull altres iniciatives com el 7è Girona A Cappella Festival. Tampoc falten propostes gastronòmiques, com el #Gastroflors o el Flors de Nit.

Aquests són els actes previstos per avui:

Fira | Productes artesans Pont de Pedra

Tot el dia

Diversos artesans i artesanes mostren l'art del seu ofici i els seus productes. Ceràmiques, joies, manualitats, brodats i figures tallades en fusta són uns bons exemples del que hi podreu trobar.

Concert | Rèquiem de Mozart en quartet de corda

Pati de la Diputació de Girona - 19h

El quartet GIO Solistes, els caps de corda de la GIOrquestra (Fréderic Descargues, Eszter Schütz, Joan Fèlix i François Ragot), interpretaran la transcripció del conegudíssim Rèquiem de Mozart per a quartet de corda.

Concert | Gospelsons

Plaça de la Independència - 19h

El cor de gòspel de Mataró inicia un repte amb la seva participació al Girona a Capella. Un cor de 80 membres, acompanyats sempre amb instruments de corda i percussió (i de vegades vent) que en aquesta ocasió posaran a prova el registre vocal en exclusiva amb unes notes de percussió. Han adaptat per aquest esdeveniment els espirituals negres més coneguts, que són la base del gòspel més tradicional. Tot això serà possible de la mà de la seva directora Georgina Blanch.

Concert | Història de la Música a Catalunya

Centre Cívic Pla de Palau - 20h

Josep Prats Tarsà presenta “Dies de la nostra història, sons de la nostra música“. Aquesta presentació pretén apropar a partir d’un fil argumental narratiu, alguns moments fonamentals de la història de Catalunya escoltant algunes de les músiques, lletres i instruments de la nostra cultura i música popular.

Concert | Coral Sol Ixent

Esglesia dels Dolors - 20h

La Coral Solixent, dirigida per l'Alba Juandó, ofereix un concert gratuït a l’Església dels Dolors, al bell mig del Barri Vell de Girona.

Concert | Luis González Trio

Sunset Jazz Club - 22 h

Amb aquest trio el pianista Luis González ens mostrarà el seu vessant més contemporani, amb un gran grup al costat de les joves figures Marc Bódalo i Oriol González, que segueix les petjades de trios històrics com els de Keith Jarrett o Brad Mehldau.