Un impressionant Show completament renovat que combina l'essència del circ, amb la màgia, la diversió i l'emoció en una fórmula única que sedueix als adults i fascina als més petits és l'espectacle que presenta el Circ Raluy Legacy per les Fires de Sant Narcís de Girona. El xou, que porta per nom #themagicformula, es podrà veure durant la Festa Major a la carpa situada a Sarrià de Ter.

El nom de l'espectacle és un tribut al patriarca de la família, Luis Raluy, que a més de ser un entranyable pallasso de cara blanca, és un reconegut matemàtic creador de reveladores fórmules i teories matemàtiques. A #themagicformula ens trobem amb un renovat espectacle carregat de màgia, emoció i destresa, en què hi ha trucs i desaparicions, equilibris i contorsions, canvis tan ràpids que els nostres ulls amb prou feines seran capaços d'assimilar, o números que ens faran estar en suspens.

La nova fórmula compta amb ingredients d'excepció: actuacions dels membres de la família com Louisa Raluy (grans il·lusions), Kerry Raluy i Jean Christophe (transformisme), Niedziela i Emily Raluy (monocicles), Jurek Swider que forma el tan benvolgut duo amb Sandro Roque, els benjamins Benicio i Charnelle, i tot un seguit de figures de renom internacional com l'espectacular artista bielorús Pasha Voladas a les barres fixes, el famós trio Lipstick o la reconeguda troupe Sol Habana, entre d'altres. Tot el conjunt suposa una combinació que allarga la llegenda familiar i trasllada l'espectador a un món ple de màgia i il·lusió.

Les entrades es poden adquirir a través de la web o a les taquilles del circ, obertes de 11.00 a 13.00 i a partir de les 15.00, de dijous a diumenge.