05 de novembre de 2018
05.11.2018
Diari de Girona

Un miler de persones ha participat en la campanya de civisme de Fires

S'han penjat posters i s'han fet fotografies amb els protagonistes

05.11.2018 | 14:00
Un miler de persones ha participat en la campanya de civisme de Fires

La 13a edició de la Campanya de Civisme nocturn, "Viu les fires amb SantNarcivisme", que s'ha fet a Girona amb motiu de les Fires de Sant Narcís, ha finalitzat amb una xifra rècord de participants, ja que un total de 945 persones s'han fet fotografies amb el mim i els promotors cívics de la campanya.

Els promotors cívics, acompanyats d'un mim, han visitat un total de cent restaurants i locals d'oci nocturn de la ciutat i han penjat el poster de la campanya als accessos dels mateixos, tot convidant a usuaris a fer-se fotografies amb ells amb els lemes de la campanya. Els prop de 1.000 usuaris que s'han fet fotografies amb els protagonistes de la campanya s'han mostrat compromesos amb la seva finalitat i els seus missatges. Entre els participants hi ha hagut l'alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, que ha donat suport a la campanya.

Entre tots els usuaris que apareixen a les fotografies amb els promotors cívics i el mim i que hagin compartit i s'etiquetin a la pàgina de Facebook i al compte d'instagram de la Fecasarm, se sortejaran sis sopars per a dues persones en sis restaurants de Girona (Draps, La Poma, La Malandrina, One, La Tasca Galega Exconxuro i L'Argadà) i dues consumicions en 7 locals d'oci nocturn (One, Gatzara, Lux, Willy's, Cu-cut, River Café i Lapsus). El sorteig es celebrarà el dia 3 de desembre, data en la que es farà públic el nom dels guanyadors.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook