Una baralla va deixar aquest dissabte un jove apunyalat davant d'una discoteca de la ciutat de Girona. La víctima presentava ganivetades a la zona del tòrax i de l'esquena però va ser donat d'alta el mateix dia del centre hospitalari.

Els Mossos d'Esquadra de la comissaria de Girona per la seva banda, van detenir el mateix dia dels fets, el presumpte autor de les ganivetades. El qual al seu torn va prensentar una denúncia creuada contra la víctima, per la baralla.

Un jove de 23 anys

El detingut és un jove de 23 anys, veí de Girona i de nacionalitat marroquina. Al qual els Mossos d'Esquadra li imputen ser el presumpte autor d'un delicte de lesions.

Els fets es remunten a dissabte la matinada, davant d'una discoteca ubicada al carrer de Jeroni Real de Fontclara de Girona. Els Mossos de la comissaria de Girona van rebre l'avís al 112, que hi havia un jove apunyalat davant de la discoteca i ràpidament s'hi van atansar, juntament amb el SEM.

Es van trobar la víctima, un jove, que presentava dues ferides d'arma blanca al tòrax i una a la zona lumbar. El jove va ser atès pel SEM, que el va traslladar a un centre sanitari, on va rebre l'alta el mateix dia a la tarda.

La víctima va explicar a la policia que s'havia barallat amb una altra persona al mateix carrer i que aquest havia fugit amb el ganivet i en bicicleta.

Els amics de la víctima van poder aturar-lo i li van aconseguir treure el ganivet i també l'haurien agredit. El presumpte agressor va aconseguir fugir i quan la policia va arribar a la zona ja no hi era.

Trucada de la mare de l'agressor

Aquella mateixa matinada, els Mossos de la comissaria de Girona van rebre una trucada, quan faltaven deu minuts per les set, de la mare d'un jove que explicava a la policia que el seu fill havia arribat a casa ensangonat i amb ferides a la mà. Ràpidament s'hi van desplaçar juntament amb el SEM que el va traslladar a l'hospital i el van atendre.

Detenció

Al mateix temps, els Mossos d'Esquadra després d'escoltar-lo i de l'estudi dels indicis, van concloure que aquest era el presumpte autor de l'apunyalament davant la discoteca del carrer de Jeroni de Fontclara. Per aquest motiu, el van arrestar com a presumpte autor d'un delicte de lesions.

El jove va explicar el seu relat i va denunciar la víctima per la baralla anterior. Tot i això, va quedar detingut com a presumpte autor de l'atac amb arma blanca.

Els Mossos d'Esquadra per la seva banda tenen una investigació oberta per tal d'aclarir els motius de la baralla i l'encreuament de denúncies entre ambdós joves, que va acabar amb un d'ells ferit d'arma blanca.