21 de novembre de 2018
21.11.2018
Diari de Girona

L'Ajuntament de Girona repararà les cobertes de quatre centres educatius

Es tracta de l'Escola Bressol l'Olivera, l'Escola Migdia, l'Escola Annexa-Joan Puigbert i l'Escola Santa Eugènia

21.11.2018 | 12:47
L'Ajuntament de Girona repararà les cobertes de quatre centres educatius

L'Ajuntament de Girona invertirà uns 45.000 euros per reparar les cobertes de quatre centres educatius de la ciutat. Està previst que les actuacions es duguin a terme durant el mes de desembre per minimitzar l'afectació que poden tenir sobre les classes.

En concret, s'actuarà per reparar la canal de la coberta de l'Escola Bressol l'Olivera, una obra que suposarà una despesa de 15.548,50 euros (IVA inclòs) i que executarà l'empresa Tecnocober 1968, i per adequar diversos elements de la coberta de les escoles Migdia, Annexa-Joan Puigbert i Santa Eugènia. Aquestes tres darreres actuacions s'han adjudicat de forma conjunta per un import de 29.079,92 euros (IVA inclòs) a l'empresa Qparadis Solucions Tècniques SL.

"El manteniment dels centres educatius de la ciutat és una de les prioritats de les obres que es porten a terme des de l'Ajuntament, ja que afecten el dia a dia de centenars de nens i nenes de Girona", ha remarcat el tinent d'alcaldia i regidor d'Urbanisme, Activitats, Mobilitat i Via Pública de l'Ajuntament de Girona, Joan Alcalà.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook