27 de novembre de 2018
27.11.2018
Diari de Girona

L'institut Vallvera potencia l'hàbit de la lectura de 400 estudiants

Una col·laboració entre l'Obra Social "la Caixa" i l'Ajuntament contempla destinar 3.000 euros a accions dinamitzadores del Pla Lector de l'institut

27.11.2018 | 16:34
El moment de l'acord.

L'Obra Social "la Caixa", l'Ajuntament de Salt i l'institut Vallvera han signat un conveni per potenciar la biblioteca del centre educatiu. L'aportació de l'entitat financera, que serà de 3000 euros, es destinarà a ampliar el fons de llibres de la biblioteca i a accions dinamitzadores del Pla Lector de l'institut.

L'aportació permetrà dinamitzar el servei de biblioteca, que ja funciona a ple rendiment i que el curs passat va deixar més de 1.500 llibres en préstec i reforçar el pla lector, amb una incidència directa sobre 400 alumnes d'ESO.

El director del centre, Francesc Simón, ha manifestat que "el paper de la biblioteca és fonamental per crear hàbits de lectura en els alumnes" i que permet "millorar els resultats acadèmics a l'ESO"."Estem molt contents amb el suport de CaixaBank i esperem que pugui donar continuïtat al projecte del pla lector i la biblioteca al llarg del temps", ha afegit.

L'acord es va començar a gestar durant una de les trobades periòdiques que té l'alcalde, Jordi Viñas, amb els responsables dels centres educatius.

"Des de l'Ajuntament treballem també per donar suport a tots els centres educatius i ajudar-los a buscar recursos per millorar les seves instal·lacions i el seu projecte pedagògic. L'educació és un dels pilars del nostre projecte de ciutat i hi estem treballant de forma continua per millorar-la dia a dia", ha destacat l'alcalde, Jordi Viñas.

La signatura, que es va fer dimecres passat a l'institut, la van protagonitzar el director de l'institut Vallvera, Francesc Simón, Pere Armengol en representació de l'AMPA del centre, la directora de Banca Institucions de CaixaBank a Girona, Gemma Batlle, i l'Alcalde de Salt, Jordi Viñas. ?

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook