04 de desembre de 2018
04.12.2018
Diari de Girona

Roben l'estelada i arrenquen lletres de 'llibertat' del balcó de la seu de l'ADAC a Girona

Ha passat la nit d'aquest dilluns i ja s'ha denunciat als Mossos d'Esquadra

04.12.2018 | 11:39
Així és com ha quedat el balcó de l'ADAC a Girona després de la bretolada

L'ANC del Gironès ha denunciat aquest dimarts una "retirada massiva" de llaços grocs i estelades de diferents punts de la ciutat. Entre els símbols que s'han tret, destaca l'estelada de grans dimensions (uns 7 metres de llarg i uns 5 metres d'amplada) que des de feia mesos l'entitat havia penjat a un edifici deshabitat a tocar del restaurant Le Bistrot, just on comencen les escales de l'antic seminari.

Carrers com el del Carme, la carretera de Barcelona o la plaça de la Independència han quedat sense llaços grocs. "Ja és casualitat i sospitós que durant mesos la ciutat hagi estat molt tranquil·la i que, a dos dies de la manifestació feixista de Borbonia i Vox d'aquest dijous 6 de desembre, (els llaços) hagin desaparegut", ha afirmat el coordinador de l'ANC Gironès, Tavi Casellas. "Han volgut fer una neteja a fons com perquè la gent que hi assisteixi no vegi que Girona és una ciutat groga", ha afegit. També ha confirmat que demà tenen previst denunciar el robatori de les dues estelades (la de la seu de l'ADAC i la de la pujada) als Mossos d'Esquadra.

Referent a la manifestació del 6 de desembre, des de l'ANC del Gironès creuen que el millor és fer "un Tortosa", referint-se a la reacció freda i indiferent que els tortosins van dedicar a la líder de Ciutadans a Catalunya, Inés Arrimadas, fa uns mesos.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook