Dos cotxes aparcats al barri de Sant Narcís de Girona van cremar aquest cap de setmana per causes que es desconeixen. La Policia Local va rebre un avís la nit de dissabte a diumenge per un incendi d'un vehicle. Concretament, els cotxes estaven aparcats a un pàrquing que està a tocar de la seu de l'Agència Tributària. Es tracta d'una zona amb un parc i diferents arbres, els quals també van rebre la virulència de les flames.

L'incendi es va produir pels volts de dos quarts de dues de la matinada i va fer mobilitzar una dotació dels Bombers i la Policia Municipal. Segons han explicat fonts de la Policia Local, no hi ha indicis que el foc fos provocat i tampoc han rebut cap denúncia per part dels propietaris dels vehicles.

En els últims mesos, el barri de Sant Narcís ha viscut diferents episodis vandàlics. Des de robatoris en garatges, habitatges i establiments, fins a estirades de bosses de mà i de mòbils. Els veïns d'aquest barri també s'han despertat amb els vidres i els retrovisors dels cotxes trencats.

Fa unes setmanes, veïns del sud de Sant Narcís, on s'ha produït aquest darrer incident, van penjar pancartes als seus balcons per denunciar els repetits robatoris que pateixen. En aquestes s'hi podien llegir frases com «No cal que entreu, no queda res», «Volem viure tranquils. Més policia» o «Més policia, menys robatoris. Solució ja».