Els Mossos d'Esquadra han detingut una dona mentre feia l'examen del permís de conduir a nom d'una altra persona a Girona.

L'arrestada estava fent la prova a nom d'una altra dona, 14 anys més jove que ella.

L'arrestada és una dona de 39 anys, de nacionalitat ghanesa i veïna de Manlleu (Osona). La qual ha acabat detinguda com a presumpta autora d'un delicte de falsificació de document públic i usurpació d'identitat.

Els fets van succeir ahir, a les instal·lacions de la Prefectura Provincial de Trànsit de Girona, durant un control de documentació i identitat a les persones que es presenten a les proves d'aptitud per l'obtenció del permís de conduir.

Els agents dels Mossos d'Esquadra del Grup de Recerca i Documentació (GRD) de l'Àrea Regional de Trànsit de Girona van observar que la fotografia d'un document d'identitat no es corresponia amb els trets físics de la persona que estava realitzant un examen.

En acabar la prova, els Mossos van comprovar que la persona estava fent l'examen a nom d'una altra dona, 14 anys més jove que ella. Per aquest motiu, la dona va quedar detinguda com a presumpta autora d'un delicte d'usurpació d'identitat i falsificació de document públic.

La detinguda, que no tenia antecedents, passarà avui dia 4 de juny a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Girona.