08 de juny de 2019
08.06.2019
Diari de Girona

Girona impulsa la primera edició del Premi d'Emprenedoria de l'FP

Les tres categories dels guardons estan dotades amb un import de 500 euros cadascuna

08.06.2019 | 00:17
Girona impulsa la primera edició del Premi d'Emprenedoria de l'FP

L'Ajuntament de Girona, a través de la Taula d'Empresa, Indústria i Ocupació de l'Agència de Promoció Econòmica i en col·laboració amb el Consell Municipal de la Formació Professional i Ocupacional de Girona, impulsa la primera edició del Premi d'Emprenedoria de l'FP a Girona. Aquesta iniciativa pretén fomentar l'esperit emprenedor i innovador de l'alumnat de cicles formatius de la ciutat. Poden optar als premis els nois i les noies matriculats en cicles formatius de grau mitjà o de grau superior dels centres de formació professional de Girona durant el curs actual i també l'alumnat matriculat en els programes de formació i inserció (PFI) i formació professional bàsica en centres de la ciutat.

Enguany, la convocatòria preveu tres categories: la de «Millor projecte d'emprenedoria» per a la millor idea i la més viable, la de «Millor projecte col·laboratiu», per a la millor col·laboració entre alumnat de diferents especialitats formatives, i la de «Millor projecte d'impacte social», per al treball que prevegi un major impacte social positiu per a la ciutat. Cada categoriaestarà dotada amb un import de 500 euros, que s'atorgarà al centre de formació professional de l'equip guanyador perquè s'inverteixi en iniciatives o recursos d'impuls de l'emprenedoria.

El termini per a la presentació de les sol·licituds serà el 14 de juny i es valoraran especialment els projectes que responguin a les necessitats reals de la ciutat i que potenciïn oportunitats de negoci per al desenvolupament socioeconòmic del territori.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook