Els Mossos d'Esquadra van detenir ahir un home de 32 anys, veí de Girona, pel tiroteig de la matinada de dimarts passat davant un local d'oci nocturn de l'Eixample de Girona. La policia el considera presumpte autor dels delictes d'amenaces, tinença il·lícita d'armes, lesions lleus i desordres públics.

L'11 de juny, cap a les tres de la matinada, agents dels Mossos i de la Policia Municipal de Girona van adreçar-se a un establiment del carrer de Maluquer Salvador, en el qual suposadament s'havia produït una baralla i detonacions d'arma de foc.

Quan els policies van arribar al lloc dels fets, van saber que un home s'havia barallat amb un altre home a l'exterior del local a cops de puny. Seguidament, l'home es va adreçar al seu vehicle, d'on va treure una arma de foc petita amb la qual va amenaçar el controlador d'accés. Posteriorment va disparar fins a sis trets a terra i va fugir del lloc amb un vehicle.

Els agents van recollir tots els indicis necessaris i van iniciar una investigació per esbrinar qui era l'autor dels fets. Per les baines recollides a lloc, van saber que es tractava d'una arma de foc real del calibre 25.

Agents de la Unitat d'Investigació van identificar l'autor del fets, el qual es va personar ahir al matí a les dependències policials on va quedar detingut. Els Mossos van recuperar l'arma i van comprovar que l'home no disposava de permís.

El detingut, que té antecedents, va passar ahir a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Girona.

Els veïns fa anys que es queixen dels aldarulls que hi ha a dins i a fora del local i afirmen que molts dels clients són problemàtics. En alguna reunió que han fet amb l'Ajuntament han reclamat que s'hi faci alguna actuació contundent.