15 de juliol de 2019
15.07.2019
Diari de Girona

Èxit de l'"Splash Party" de l'Espai Gironès

Es va dur a terme coincidint amb la campanya de rebaixes d'estiu

15.07.2019 | 12:28
Un moment de la festa.

Nombrosos nens i nenes acompanyats dels seus pares van participar dissabte a l'Splash Party que es va dur a terme a l'Espai Gironès coincidint amb la campanya de rebaixes d'estiu. La nova i divertida activitat infantil, que tenia l'aigua com a protagonista, formava part de la programació de l'Espai Petits. Era la primera vegada que el Centre Comercial organitzava una activitat d'aquest tipus i la voluntat és donar-li continuïtat.

L'Splash Party, que estava guiada per diversos socorristes, simulava una petita platja paradisíaca, on s'hi ubicava un photocall amb flotadors i hamaques perquè els participants es poguessin fer fotografies.

A més, es va preveure un recorregut de jocs on els més petits tenien la possibilitat de vestir-se de bussos i obtenir descomptes per comprar a les botigues col·laboradores. També es podia conduir un tauró teledirigit i fer un recorregut esquivant obstacles.

L'activitat comptava amb un espai per poder fer divertides guerres de globus d'aigua, jugar amb bombolles de sabó i pistoles d'aigua. Així mateix, tots els participants van poder gaudir d'una festa de l'escuma.

La Splash Party va incloure un original concurs amb reptes i preguntes per aconseguir regals i descomptes a les botigues col·laboradores.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook