25 de octubre de 2019
25.10.2019
Diari de Girona

Dos-cents quilos de pólvora per clausurar les Fires

La Pirotècnia La Valenciana serà aquest any l'encarregada del castell de focs Prometen una apoteosi final amb diversos efectes espectaculars

25.10.2019 | 00:21
El castell de focs serveix sempre per acomiadar les Fires.

Un apoteosi final amb uns efectes espectaculars per tancar les presents Fires de Sant Narcís. Això és el que almenys anuncien des de la Pirotècnia La Valenciana, l'encarregada del castell de focs d'artifici d'aquest any donat que va ser l'empresa guanyadora del concurs internacional de focs de Blanes del juliol passat.

Des de l'empresa responsable s'ha explicat que a partir d'elements digitals es confeccionarà un castell de focs molt contundent que començarà ja d'una forma destacada però que a mesura que vagin passant els minuts anirà in crescendo per culminar amb un esclat apoteòsic digne d'un final de la gran festa major de la ciutat. Com és habitual, la zona de llançament dels coets i elements pirotècnics serà el parc de les Ribes del Ter. L'espectacle començarà puntualment a les 8 del vespre i tindrà una durada d'aproximadament 15 minuts. Asseguren que serà un castell de focs que no deixarà indiferent a ningú.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook