Del 27 al 31 d'agost es portaran a terme els treballs de reasfaltatge del carrer de Santa Eugènia de Girona, en el tram comprès entre la ronda de Ferran Puig i el carrer Mestre Francesc Civil. Els treballs començaran el dia 27 a les vuit del matí i es preveu que es desenvolupin en tres fases, durant les quals serà necessari tallar la circulació.

En la primera fase, que començarà el mateix 27 d'agost, es tallarà la circulació del carrer Santa Eugènia entre la ronda Ferran Puig i el passatge dels Massaguer. Així, els vehicles que vinguin de la plaça Marquès de Camps es desviaran cap al carrer de Barcelona o ronda Ferran Puig. Aquells que hagin d'accedir als guals del carrer de Canonge Dorca ho hauran de fer des de Tomàs Mieres i carrer Porvenir. Aquells que hagin d'accedir als guals del passatge dels Massaguer, en el tram comprès entre el carrer de Santa Eugènia i el carrer de Bernat Boades, ho hauran de fer des dels carrers de Canonge Dorca i Bernat Boades.

En la segona fase (28 i 29 d'agost), es tallarà la circulació entre Canonge Dorca i el passatge dels Massaguer. Els vehicles procedents del carrer de Santa Eugènia Pere de Palol es desviaran cap a Canonge Dorca.

Finalment, en la fase 3 (30 i 31 d'agost), es tallarà la circulació del carrer de Santa Eugènia entre el passatge dels Massaguer i el carrer de Mestre Francesc Civil. La circulació procedent dels carrers de Santa Eugènia i Pere de Palol es desviarà cap al carrer de Canonge Dorca. Els vehicles procedents de la plaça de Miquel de Palol i del carrer de Bernat Boades que vagin en direcció a la plaça de Poeta Marquina es desviaran cap al carrer de Bernat Boades, passatge dels Massaguer, carrer de Rafael Masó i plaça de Joan Brossa. Els que vinguin de l'avinguda de Sant Narcís i del carrer de Santa Eugènia es desviaran cap al carrer de l'Illa i el carrer Bernat Boades, excepte els veïns que hagin d'accedir als carrers Ibèria i Bisbe Sivilla.