"Donar a conèixer el piragüisme i treballar els valors de l'esport a l'aire lliure". Aquest és l'objectiu i l'eix principal del programa Kayak a l'Aula al qual s'han acollit fins a nou escoles de Salt. Adreçat als alumnes de sisè de primària, el projecte compta amb el suport de l'Ajuntament i la col·laboració del Club Piragüisme Salt-Ter.

La proposta inclou una sessió informativa al centre escolar on es descobreix l'esport i una sessió pràctica a la piscina municipal on es pren contacte amb el piragüisme en un entorn controlat.

El monitoratge va a càrrec dels tècnics del Club Piragüisme Salt-Ter entre els quals hi ha Quim Fontané, campió del món d'estil lliure i entrenador de l'equip de competició del club.

El regidor d'Educació de l'Ajuntament de Salt, Fermí Cunill, explica que "quan des del Club Piragüisme Salt-Ter se'ns va proposar aquesta iniciativa la vam valorar i ben aviat la vam considerar molt interessant per tal de donar aquesta modalitat entre els escolars de la vila. Ha tingut molt bona acollida perquè fins a nou centres hi estan participant".

El programa Kayak a l'Aula és el primer curs que es duu a terme i les sessions que es van iniciar el 21 de setembre s'allargaran fins al 9 d'octubre.