L'Ajuntament de Llagostera ha acordat subvencionar amb 3.500 euros la Proactiva Open Arms per poder fer front a una part de les despeses de reparació del vaixell que l'entitat sense ànim de lucre utilitzar per salvar vides al Mediterrani.

Amb aquesta aportació l'Ajuntament de Llagostera vol donar suport a la tasca que desenvolupa Open Arms amb la voluntat de donar-li continuïtat en els propers anys, tal i com ha explicat la regidora de Drets Socials, Anna Viñas.

Entre els acords de col·laboració s'inclouen accions i activitats de sensibilització que es faran al municipi sobre la tasca que està realitzant Proactiva Open Arms.

Aquestes activitats de sensibilització aniran adreçades especialment als infants i joves del municipi a través de càpsules formatives que es programaran properament.

Per donar visibilitat a l'acord entre els joves el Club Futbol Base Llagostera i el Club Bàsquet Llagostera lluiran el logotip d'Open Arms a les seves respectives samarretes.

Anna Viñas ha explicat també que des de l'Ajuntament es seguirà treballant per donar suport i acompanyament a les persones migrades i refugiades, tant a nivell internacional com a nivell local, des del Servei d'Acollida que està a disposició de les persones migrades arribades al municipi.

Open Arms es dedica a la protecció de les persones migrades i refugiades que intenten arribar a Europa per mar, fugint de conflictes bèl·lics, de la pobresa o d'altres situacions de persecució o que puguin fer perillar la seva vida.