La Divisió d'Investigació Criminal (DIC) dels Mossos d'Esquadra a Girona ha detingut quatre persones en relació amb el crim de la dona a qui van trobar lligada en un pis de Girona el 26 de setembre. La víctima treballava de supervisora de diàlisi a la Clínica Girona. Un dels detinguts és una dona, companya de feina de la víctima.

Els Mossos han desplegat un operatiu a primera hora del matí d'aquest dilluns i han fet tres entrades i registres simultanis a domicilis de Girona, Lloret de Mar (Selva) i Rubí (Vallès Occidental). A Girona, han detingut un matrimoni en un pis d'un bloc del barri de Montjuïc. Està previst que els detinguts, tres homes i una dona, passin a disposició del jutjat d'instrucció 2 de Girona dimecres. El cas està sota secret de sumari.

El passat 26 de setembre van trobar a faltar la víctima al seu lloc de treball, a la Clínica Girona, i un grup de companyes de feina i familiars va anar fins a casa seva, un pis situat a la carretera Barcelona 23, on la van trobar ja sense vida. La dona tenia signes evidents de violència, un cop al cap i estava lligada a terra.

Els Mossos a Girona van obrir una investigació que ha culminat aquest dilluns, dos mesos després, amb la detenció de quatre persones per la seva suposada vinculació amb el crim. Tots ells són de nacionalitat espanyola, segons informen els Mossos.

A primera hora del matí, els Mossos han desplegat un operatiu durant el qual han fet tres entrades i registres simultanis. Han detingut un home a Lloret de Mar, un altre a Rubí i un matrimoni a Girona. Després del registre al carrer Bellpuig del barri de Montjuïc de Girona, una grua s'ha endut el cotxe de la parella arrestada.

La investigació dels Mossos es va centrar en reconstruir les últimes hores de vida de la víctima. Segons fonts properes a la investigació, la mort violenta de la dona va tenir lloc el dia abans. L'interior de l'immoble, on hi tenia el domicili i una consulta de podologia, estava regirat però no hi havia indicis que haguessin forçat els accessos.

Els investigadors també han pres declaració tant a l'entorn familiar com laboral de la víctima i han analitzat les imatges de les càmeres de videovigilància que hi ha a la zona.

Està previst que els detinguts passin a disposició del jutjat d'instrucció 2 de Girona, que porta el cas, dimecres. La investigació està sota secret de sumari.