En seu judicial, el detingut a Rubí es va acollir al seu dret a no declarar, el matrimoni de Girona només va respondre a les preguntes del seu advocat, Sergio Noguero, sobre qüestions relacionades amb l'arrelament i l'arrestat a Lloret de Mar va ratificar la declaració que va fer davant dels Mossos d'Esquadra, quan va confessar la seva participació en els fets.

Segons la seva versió, un cop van entrar dins el pis, la víctima es va adonar que l'havien enganyat i va començar a cridar. Aleshores, li van tapar la boca i la van intentar lligar però, durant l'agressió, la dona va perdre una sabata, va caure i es va colpejar el cap contra terra. Una versió que les acusacions sostenen que no quadra amb les proves a l'escena del crim.

L'advocada de la família, Maria Monguilod, va sostenir que un cop aixecat el secret de sumari veuen «indicis clars i contundents» contra els quatre investigats: «Veiem un pla premeditat·. «Tots quatre eren coneixedors i planificadors de l'acte», va exposar.

A més, Maria Monguilod també va concretar que la investigació ha estat molt «exhaustiva» i ha acumulat indicis «sòlids» contra els quatre investigats a través de les imatges de les càmeres de videovigilància de la zona, el rastreig dels seus mòbils, seguiments dels vehicles, comunicacions punxades i sonorització de vehicles.

L'advocat del matrimoni, en canvi, va subratllar que a la investigació «no ubica» l'auxiliar d'infermeria i el seu marit a l'escena del crim: «Els indicis que apunten que ella era l'única que tenia informació sobre la víctima són gratuïts i no serveixen per concloure que ho va orquestrar tot». Noguero ja va anunciar que recorrerà la interlocutòria de presó.