12 de gener de 2021
12.01.2021
Diari de Girona

Detenen un lladre multireincident per robar en 42 trasters, pàrquings i vehicles de Girona

Els Mossos d'Esquadra mantenen la investigació oberta i busquen els col·laboradors en els assalts

12.01.2021 | 11:03
Imatge dels trasters oberts després del robatori al carrer de la Rutlla -

Els Mossos d'Esquadra han detingut un lladre multireincident per robar en 42 trasters, pàrquings i vehicles de Girona.

La policia manté la investigació oberta i busca els seus col·laboradors en els assalts.

El detingut compta amb antecedents per fets similars i és un veí de Girona, de 30 anys i nacionalitat marroquina. Se l'acusa de ser el presumpte autor de quaranta-dos delictes de robatori amb força a l'interior de trasters, tres delictes de robatori amb força a l'interior de pàrquings comunitaris i dos delictes de robatori amb força a l'interior de vehicles.

El detingut va passar el dia 8 a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Girona i ha ingressat a presó provisional.

El cas més destacat en el qual està implicat aquest presumpte lladre, tal com va avançar Diari de Girona el seu dia és el del dia 25 de novembre quan van entrar a robar en un aparcament comunitari amb accés pels carrers Rutlla, Joan Reglà i Baldiri Reixac. En aquesta ocasió van forçar les portes de quaranta-dos trasters, dels quals van sostreure bicicletes i eines, principalment.

El primer dels fets del qual se l'acusa però es remunta al 17 d'octubre, entre les vuit del matí i les dues de la tarda, en un aparcament comunitari situat al carrer Narcís Blanch de Girona. Algú va forçar la porta d'accés per a vianants i, un cop dins, va robar a l'interior de diversos vehicles per sostreure els objectes de valor.

I finalment, entre els dies 24 i 25 de novembre es va produir un altre robatori en un pàrquing comunitari del carrer Campcardós. Després de forçar la porta d'accés, van robar a l'interior d'un vehicle i dins de diversos trasters, d'on van sostreure quatre bicicletes i diversos objectes de valor.

Arran dels fets es va iniciar una investigació durant la qual els Mossos van determinar que els robatoris podien haver estat perpetrats per les mateixes persones. Les indagacions policials van portar a la detenció, el passat 7 de gener, d'un home presumptament relacionat amb els fets.

La investigació policial continua oberta i no descarten noves detencions.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook