L'administració de loteria

Un únic encertant de la Primitiva s'ha emportat el premi més gran que ha donat l'establiment «El vagó d'or». Que està situat al vestíbul de l'estació ferroviària del tren convencional.

Es tracta d'un premi de Primera Categoria d'aquesta loteria celebrada ahir dijous: sis encerts d'una butlleta que s'ha validat des de l'administració de loteria número 15 de la ciutat de Girona. José Hernández és el responsable de l'establiment i ha explicat a Diari de Girona que és el premi més gran que han donat. També ha afegit que si bé no sap qui és l'afortunat el què sospita és que ha de ser un "habitual" i que ha jugat a una Primitiva "múltiple de vuit".

Per a José Hernández haver donat aquest gran premi és una "il·lusió", ha destacat, ja que és el segon més gran de la seva administració, que només té tres anys d'història. El responsable també ha ressaltat que li ve de família ser venedor de loteria, el seu "avi ja era 'lotero' i venir al carrer, era la meva il·lusió des de petit i tenia moltes ganes de repartir, ha conclòs.

El gener de 2019, el primer premi gros

L'establiment «El vagó d'or» va repartir el seu primer gran premi, tal com va informar Diari de Girona el seu dia i recorda José Hernàndez el gener de 2019. En aquell cas van ploure 102.163 euros a Girona amb la Bonoloto. En realitat, el premi era de 95.351,82 euros però s'hi havien de sumar diferents conceptes vinculats a l'aposta.

La combinació guanyadora del sorteig de la Primitiva que ha permès que una persona hagi guanyat 1,7 milions euros a Girona ha estat formada pels números 10, 12, 14, 39, 41 i 45. El complementari ha estat el 6 i el reintegrament, el 3. El 'Joker' ha estat el 5378943 i la recaptació del sorteig ha ascendit a 13.067.979,00 euros. En el sorteig de 'La Primitiva' de dijous, però no s'han registrat butlletes afortunades de Categoria Especial (sis encerts més reintegrament), de manera que en el pròxim sorteig es posarà en joc un pot de 28 milions d'euros, segons informa Europa Press.

Un premi a Palamós

De Segona Categoria (cinc encerts i el complementari) també hi ha hagut quatre butlletes del sorteig del dijous de la Primitiva premiades a tot Espanya. Una d'elles s'ha validat al despatx receptor número 34.025 de Palamós. La resta de punts afortunats són l'Administració de Loteries número 1 de Sotillo de l'Adrada (Àvila); la número 3 del Prat de Llobregat (Barcelona); i la número 1 de Puertollano (Ciutat Real).