18 de febrer de 2021
18.02.2021
Diari de Girona

El PSC considera que l'alcaldessa de Girona apaga "foc amb gasolina"

Asseguren que el govern de l'estat "està treballant fa dies" per reformar la llei de la llibertat d'expressió

18.02.2021 | 19:48
El PSC considera que l'alcaldessa de Girona apaga "foc amb gasolina"

El PSC de Girona ha considerat a través d'un comunicat que l'alcaldessa de la ciutat, Marta Madrenas (JxCat), apaga "foc amb gasolina" quan condemna "la violència culpant l'Estat", en referència a les dues nits de disturbis per l'empresonament del raper Pablo Hasél.

"La violència mai és el mitjà. La Llei és un pilar fonamental de la democràcia i no es pot posar en dubte sense generar caos. Quan es necessita que sigui reformada s'ha de fer en el marc democràtic acceptat i acordat al seu moment per totes les forces polítiques", afegeix el text.

Els socialistes subratllen que "el govern d'esquerres de l'Estat està treballant fa dies i aquesta labor requereix fer-se de manera serena i rigorosa".

"És necessari també fer-ho des d'una visió global. La llibertat d'expressió en democràcia és clau, però també ho és el respecte a drets contra l'odi. La reforma d'aquesta llei exigeix protegir la llibertat d'expressió, però també a col·lectius vulnerables que pateixen atacs injustificables", afegeixen.

Per aquesta raó, el PSC de Girona indica que tota aquesta feina s'ha de realitzar "amb cura perquè, com tota llei, s'haurà d'aplicar a tothom al marge de la seva condició ideològica".

"És evident que, en aquests moments, recuperar la concòrdia i el respecte mutu entre catalans i catalanes és un imperatiu que interpel·la directament a la responsabilitat de tots els polítics", conclou el text.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit