Els Bombers treballen en l'extinció d'un incendi localitzat en un aparcament de la ciutat de Girona.

Nou dotacions -que s'han incrementat a onze al migdia- s'han desplaçat cap a les onze del matí en el punt del succés, del carrer Juli Garreta i que dóna també a la carretera Barcelona. Cap a la una del migdia, els Bombers han donat l'incendi per controlat i han començat a ventilar tot l'aparcament de tres plantes.

Segons les primeres informacions i l'avís rebut pels Bombers, el què estaria cremant és un vehicle que està situat a la planta -2 del pàrquing soterrat comunitari, ubicat en aquest cèntric vial de la ciutat. De moment es desconeix si hi ha ferits ni cap més afectació.

Arran del succés, la Policia Municipal de Girona Que s'ha restablert en sentit Girona sud -cap a Mas Gri- cap a dos quarts de dues de la tarda.

Això ha generat algunes cues en carrers de la zona per on calia desviar el trànsit d'aquest cèntric accés de la ciutat.

També s'ha desallotjat de forma preventiva un local de la planta baixa i s'han confinat els veïns dels pisos superiors. També s'han desallotjat alguns dels veïns.

A banda, els Bombers també ventilen les escales dels blocs de pisos que comuniquen amb l'aparcament. També el local desallotjat, que és una clínica dental i que, cap a un quart d'una del migdia, els Bombers asseguren que ja està neta de fum.

A prop també hi ha una botiga d'animals on ha entrat fum i també s'ha hagut de ventilar.

Incendi controlat

Cap a la una del migdia, els Bombers han donat l'incendi per controlat. A partir d'aquí, han començat les tasques de ventilació de les tres plantes del pàrquing, d'uns 500 metres quadrats cadascuna, que estan plenes de fum.

El nombre de dotacions presents al punt de l'incendi s'han incrementat i ja hi ha 11 dotacions dels Bombers a lloc.

Carretera oberta en un sentit

La Policia Municipal de Girona finalment cap a dos quarts de dues de la tarda ha pogut reobrir el trànsit, però només en sentit sud, de la carretera de Barcelona.