Les àrees responsables d'Educació i Manteniment de Parcs i Mobiliari Urbà de l'Ajuntament de Llagostera han engegat un procés participatiu amb les escoles

D'aquesta manera, l'alumnat de les escoles podrà prioritzar quins parcs del poble s'arreglen primer, una acció que podran repetir l'any que ve a través del Consell d'Infants.

Elecció entre tres blocs

Entre els parcs i jardins que necessiten arranjaments, els joves poden escollir una opció entre els següents blocs: el Parc de la Torre, el Parc de l'Estació o el de la plaça Catalunya; el del Cementiri, el del carrer Maiena, el del carrer Lacustària/del Fred i el del carrer Mas Sec; o el Parc de l'Elefant i la tirolina, l'ubicat al costat de l'àrea per gossos i el del carrer puig del General.

Visitar-los abans d'escollir

Les regidores Silvia Fà i Glòria Malagón, van animar els nens i nenes de les escoles a visitar els diferents parcs i veure a quins d'ells s'han de prioritzar les accions de reparació i manteniment.

Per fer-ho s'ha editat un vídeo que es visualitzarà a les aules i s'ha preparat un formulari amb una fotografia de cada parc juntament amb el cost de l'actuació a realitzar-hi.