L’Ajuntament de Girona ha premiat tres botigues de la ciutat pel 17è Concurs d’Aparadorisme i Decoració Interior de Temps de Flors. Els comerços afortunats són Ferro Calent, de forja i mobiliari, i dues botigues de roba: Blonda i Guitare.

Els dos primers establiments van ser elegits pel jurat d’aquesta edició «a cel obert», format per la regidora i tècnics de promoció, el Girona Centre Eix Comercial i les entitats de flors. L’aparador de Guitare ha estat concedit per votació popular a través de la xarxa social Facebook.

Tots els premis consisteixen en un assessorament professional gratuït i personalitzat per millorar la imatge, l’aparador o la distribució del producte dels establiments comercials guanyadors. L’assessorament, a càrrec del Col·legi Oficial de Decoradors i Dissenyadors d’Interiors de Girona (CODDIGI), es farà al mateix comerç amb l’objectiu de dotar-lo de més visibilitat i atractivitat per als clients i clientes.

Enguany, com a novetat, tots els participants que s’han inscrit al concurs podran assistir de manera gratuïta a una formació en línia d’aparadorisme i decoració interior impartida per un especialista del CODDIGI.