Una jove de 18 anys va morir ahir a la tarda en caure des d'un segon pis a Salt. La jove volia donar unes claus al seu germà que era al carrer quan va precipitar-se accidentalment des del balcó de casa.

El succés va tenir lloc quan faltaven pocs minuts per les quatre de la tarda en un bloc de pisos del carrer Àngel Guimerà i que dona al carrer Doctor Ferran, vial on es va produir el malaurat accident.

A lloc s'hi van desplaçar diverses patrulles de la Policia Local i dels Mossos d'Esquadra.

Segons han pogut confirmar els investigadors d'ambdós cossos -amb les càmeres de vigilància, presa de declaracions, entre altres- i després de l'examen forense, la mort és de tipus accidental.

La jove va caure quan estava intentant donar unes claus al seu germà que era al carrer, segons apunta la policia. Va caure d'esquenes del balcó on estava recolzada i va caure a terra.

Les lesions van ser de tanta gravetat que va perdre la vida poc després, tot i els intents dels efectius del SEM -que van desplaçar a lloc diverses ambulàncies-, que van intentar salvar-la.

Els investigadors dels Mossos d'Esquadra consideren el fet com accidental, asseguren des del cos policial. El succés ha tingut fort impacte a la població i a més, essent en un lloc tan cèntric com el carrer Doctor Ferran.

Morts accidentals

Fa pocs dies també va produir-se una mort d'aquestes característiques, en aquest cas d'un menor d'edat, a la localitat d'Agullana. Un nen de d'un any i mig va caure d'un terrat a casa seva i va morir poques hores després a la Vall d'Hebron on estava ingressat en estat molt crític.