La Nit dels Músics de Cassà de la Selva va retre homenatge a deu artistes, que van morir al llarg del darrer any. Aquest tradicional concert de la Festa Major cassanenca va arribar a la seva 45a edició divendres al vespre. En aquesta ocasió, però, l’actuació es va traslladar al camp de futbol municipal a causa de la gran quantitat de reserves, i l’acte es va adaptar a les restriccions sanitàries.

Els Amics de la Sardana organitzen aquest acte des de 1976. Aquesta edició va comptar amb La Selvatana, la Principal de Cassà i un seguit de músics convidats, vinculats a Cassà, com és tradició. Enguany es van interpretar dotze sardanes en versió curta, de la mà de 45 músics.

A l’acte, es va dedicar la sardana Amics de Cassà als membres de la junta que van morir en l’últim any: Quim Costa, Víctor Matas, Albert Rutllant i Quim Serret. A més es van dedicar altres peces a músics cassanencs que també van traspassar en els darrers mesos: Martí Bota, Llucià Casellas, Joan Coll, Félix Horcajo, Martí Matas i Pere Puig. Com és tradició, la peça El Sereno, de Josep Coll, va tancar el concert.