L'ajuntament de Celrà alerta de dos casos d'assetjament a menors quan anaven a l'escola.

Els fets s'han produït recentment al carrer Isidre Rossell Gimbernat -abans Germans Sàbat- i asseguren que prendran accions per identificar el culpable.

El consistori ha fet públics els casos en un post a Facebook on informa que "condemnen fermament" els fets i es posen a disposició de les famílies.

A banda, afirmen que s'estan fent gestions per arribar a la persona que ha causat l'assetjament als menors i que utilitzaran "les mesures legals possibles per posar fi a aquesta situació". 

Demanen que si algú ha estat testimoni dels fets o de qualsevol tipus de violència alertin la Guàrdia Municipal (683 176 606) o el 112 per activar els Mossos d'Esquadra. També recorden que Mossos té a l'abast un servei de Whatsapp per casos de violència masclista, el telèfon 601 001 122. El consistori també condemna qualsevol mena d'assetjament i la violència masclista i que treballen per "consolidar Celrà com un lloc segur per a tothom, i en aquest cas, sobretot, per a infants i dones".

L'alcalde de Celrà, David Planas ha dit a Diari de Girona que es remetia al comunicat realitzat a Facebook, que els fets estaven en coneixement dels Mossos. I que des del consistori es mostren en contra de qualsevol mena d'assetjament o de violència masclista.

Vigilància

Els dos casos es van produir fa pocs dies, quan dues nenes van alertar a l'escola que una persona les havia increpat mentre anaven cap a l'escola.

Arran d'aquesta situació, les dues menors van alertar a l'escola i des del centre, com marquen els protocols establerts, van alertar els Mossos d'Esquadra.

Tot i que no tenen cap denúncia sobre els fets, des del cos policia, investiguen els casos i han estat fent vigilància a primera hora del matí -quan van ocórrer els fets- per la zona diversos dies per tal de localitzar el presumpte assetjador i de moment, no s'ha localitzat a ningú.