L’enderroc d’un grup d’edificis del carrer Universitat de Montpeller, al barri de Sant Pau de Girona, està més a prop. L’Ajuntament de Girona ja ha tret a licitació les obres d’enderroc d’aquestes finques, que han estat tapiades per evitar ocupacions. El pressupost de les obres és de 125.255,76 euros, IVA inclòs, i es preveu que, un cop adjudicats, els treballs s’allarguin cinc mesos.

D’aquesta manera, es donarà compliment a les actuacions previstes en el Pla General d’Ordenació Urbana de Girona relatives al polígon d’actuació PA 88 - Universitat de Cervera. En concret, en aquest espai s’hi preveu fer un vial que connecti el carrer Universitat de Cervera i el carrer de Pau Vila i Dinarès. Aquesta connexió entre els dos carrers responia a una petició dels veïns per esponjar l’espai.

El contracte també inclou el condicionament de l’espai, que quedarà tot urbanitzat de forma provisional mentre no es dugui a terme la construcció de l’habitatge de protecció previst en aquest solar, així com també la creació d’un aparcament soterrani, que es preveu també sota d’aquesta zona.