Primark obrirà la seva primera botiga a les comarques gironines a l’Espai Gironès l’any vinent. La nova botiga disposarà de més de 3.700 m² d’espai comercial, distribuïts en dues plantes, amb les darreres tendències en moda per a dones, homes i mainada, amb una oferta també de calçat i complements, a més de roba interior i articles per a la llar.

La més grossa de l’Espai

La botiga comptarà amb un accés únic des de la part interior del centre comercial -entrant per la porta principal a mà esquerra- i serà, «amb diferència», la més grossa de tot l’Espai Gironès. En aquests moments, la botiga de roba que disposa de més metres quadrats és la cadena H&M, seguida de Zara i C&A.

Una part del local que ocuparà Primark, concretament la planta baixa, havia estat anteriorment arrendada per Mobles Fly. La part superior del local que estrenarà la marca l’any que ve és nova i és una ampliació del centre comercial cap a l’edifici que està més proper a l’autopista. Dins del nou local, hi haurà una escala mecànica que instal·larà la companyia.

Que Primark decideixi instal·lar-se en aquest centre comercial gironí ha estat una molt bona notícia per l’Espai. «És un operador de referència que selecciona molt bé les obertures», va dir Pau Jordà, gerent de l’Espai Gironès.

Jordà va dir que estan «molt contents que Primark hagi decidit apostar per l’Espai perquè és una botiga capaç d’atraure molta gent i de punts molt allunyats».

El cert és que aquesta companyia internacional genera una gran demanda a les ciutats on està instal·lada, principalment pels preus tan baixos que ofereix entre els seus productes.

La resta de botigues que ja hi havia instal·lades al centre miren de resistir els efectes de la pandèmia. Jordà va explicar que són pocs els establiments que han abaixat la persiana i que, en canvi, estan contents perquè n’hi ha que han decidit obrir com el mateix Primark o, pròximament, Flying Tiger.

Més vendes que el 2020

Per ara, l’Espai Gironès fa una bona valoració de com estan anant les vendes durant les rebaixes d’estiu. Pau Jordà va explicar que respecte del 2020, les visites del mes de juny han augmentat un 8% i les compres un 13%.

Aquest 2021, l’Espai Gironès ha fet una inversió total de 2 milions d’euros per renovar diferents aspectes de l’edifici.