L’Ajuntament de Girona ha contractat dotze tècnics i tècniques d’Educació Infantil, després que aquests superessin un procés de selecció que va començar el 29 de març i va acabar la setmana passada.

Els seleccionats s’incorporaran, com a personal laboral indefinit, aquest pròxim mes de setembre. Ho faran repartits entre les set escoles bressol municipals: Baldufa, Cavall Fort, El Pont, El Tren, Garbí, L’Olivera i La Devesa.

Segons han explicat fonts del consistori gironí al Diari de Girona, «les 12 places són per consolidar plantilla de les escoles bressol municipals». I és que, no es tracta d’una ampliació dels personal, sinó de la cobertura d’unes places que estaven vacants.

Al procés de selecció hi van participar tant aspirants que ja treballaven a les guarderies municipals, com personal extern a l’Ajuntament. Finalment, però, les 12 persones nomenades són mestres que ja treballava als centres d’educació infantil municipals en situació d’interinatge.

106 aspirants

L’examen d’oposicions va comptar d’una part teòrica i una de pràctica, en què es van presentar inicialment 106 aspirants. D’aquests, només 69 han acabat el procés en què també s’han valorat els mèrits.

Ara, les persones que han assolit la plaça poden treballar cada curs en qualsevol de les set escoles bressol municipals.