Els Mossos d'Esquadra han detingut la conductora del vehicle implicat en l'accident, que ha provocat la mort d'una dona de 71 anys i veïna de Girona i que ha deixat en estat crític dues persones més. Totes dues, la conductora i una altra passatgera, han ingressat a l'hospital Trueta de Girona. L'arrestada haurà de respondre per un delicte contra la seguretat del trànsit i un altre d'homicidi per imprudència.

Els fets s'han produït aquest diumenge en un xoc frontal entre dos cotxes a l'N-II a Fornells de la Selva (Gironès). L'avís del sinistre s'ha rebut a les 12.12 hores al quilòmetre 709 de l'N-II, a tocar de la connexió amb l'autovia A-2. Per causes que encara s'estan investigant, s'ha produït una col•lisió frontal entre dos turismes.

Com a conseqüència del xoc, ha mort la passatgera davantera d'un dels cotxes i la conductora i una altra passatgera han quedat ferides crítiques. La conductora que anava beguda, ha estat evacuada a l'Hospital Santa Caterina de Salt, segons el SEM, i posteriorment detinguda pels Mossos d'Esquadra. L'accident ha obligat a tallar l'N-II a Fornells de la Selva en els dos sentits fins pels volts de les tres de la tarda.