L’Ajuntament de Girona ha tancat el període de preinscripció a les activitats fisicoesportives i aquàtiques municipals del curs 2021-2022 amb un 85% de places ocupades de mitjana. Concretament, s’ha assolit un 88% d’ocupació de places a l’escola de tennis per a infants i joves; un 75% a les activitats fisicoesportives, i un 92% a les activitats aquàtiques.

Les preinscripcions van finalitzar el 5 de setembre, i el passat divendres, dia 17, es va publicar la resolució del sorteig de places. A partir d’ara, les persones que ho vulguin encara poden inscriure’s en línia a les activitats amb llocs lliures. L’inici de les classes serà el divendres 1 d’octubre. Les activitats es duran a terme als pavellons municipals de Girona-Fontajau, de Palau i de Pont Major; a les piscines municipals de Palau i de Santa Eugènia - Can Gibert del Pla; a la zona esportiva de la Devesa; als centres escolars Joan Bruguera, Verd i Pericot; al CREC de Sant Daniel i a la llar de gent gran Germans Sàbat –Taialà.

La proposta municipal s’ha dissenyat pensant en les diferents franges d’edat, tot prenent les mesures de seguretat necessàries davant de la covid-19. «Pel govern de Girona és essencial recuperar l’activitat fisicoesportiva i aquàtica i que tothom tingui l’oportunitat de fer esport i fer salut», va destacar el regidor d’Esports, Àdam Bertran.