Els Mossos d’Esquadra busquen el grup de lladres que el cap de setmana van encastar un cotxe contra un dels accessos del Centre Comercial Espai Gironès i van robar en una botiga de tecnologia. Els lladres tenien aquest objectiu perquè no van entrar en cap dels altres establiments que hi ha al complex comercial.

Els fest es van produir la nit de dissabte a diumenge. Els Mossos d’Esquadra van rebre l’avís cap a dos quarts de sis de la matinada i es van dirigir fins al centre comercial de Salt. En arribar-hi van trobar que les portes de vidre de l’establiment, les que es troben més a tocar a un establiment hoteler, estaven trencades per l’impacte d’un vehicle.

Un cop a lloc, van accedir al complex i van trobar que en una de les botigues de tecnologia, que ven sobretot telèfons mòbils, hi havia l’accés forçat i tot estava remenat. Els lladres van emportar-se tot tipus d’aparells electrònics: telèfons mòbils, tauletes i també, pantalles.

L’Àrea d’Investigació Criminal (AIC) dels Mossos d’Esquadra de Girona s’ha fet càrrec del cas i de moment no s’han produït detencions.

Aquest no és el primer encastament que viuen les comarques gironines amb una botiga d’electrònica com a objectiu. El més recent és de l’1 d’octubre i en aquest cas l’objectiu va ser el MediaMarkt de Platja d’Aro. Aquí, els lladres també van robar aparells electrònics.