Matí accidentat a l'autopista AP-7 al seu pas per Salt.

Un xoc en cadena entre cinc vehicles ha generat cues quilomètriques a primera hora del matí. Tot i l'accident de trànsit múltiple, no s'han hagut de lamentar ferits.

El sinistre viari ha tingut lloc cap a tres quarts de set del matí a l'altura del quilòmetre 61,7 de l'autopista en sentit Barcelona.

Segons el Servei Català de Trànsit, en el xoc múltiple per encalç s'hi han vist implicats cinc vehicles.

Arran de l'accident s'han començat a formar cues, que han arribat als cinc quilòmetres de longitud.

Unes retencions que han afectat nombrosos conductors que s'acostaven circulaven per aquesta àrea de la zona urbana de Girona i que anaven a treballar.

El xoc ha tingut lloc entre els dos antics peatges de Girona Oest i Girona Sud, en aquest últim, segons testimonis hi havia moltes cues perquè s'estaven portant a terme obres d'asfaltatge que també han generat cues.

Un segon accident

Mentre tot això succeïa, a la mateixa carretera, cap a un quart de vuit s'ha produït un altre accident, a l'altura del quilòmetre 63. En aquest cas, segons Trànsit, ha consistit en una topada lateral d'un vehicle contra un altre mentre feien cua.

La situació viària s'ha donat per normalitzada cap a dos quarts de nou, una hora i mitja després del primer sinistre viari.