Amb un únic candidat, Quim Salvi, la campanya de les eleccions al rectorat de la Universitat de Girona del 26 de novembre té ben poca història, però el seu inici va servir per conèixer els noms que acompanyaran a l’actual rector en el seu segon mandat fins a l’any 2025. La sociòloga Cristina Sánchez Miret serà nova secretària general de la Universitat de Girona, en substitució de Jordi Pineda, mentre que Salvador Martí, Sara Pagans i Rafel Reixach s’incorporen a l’equip de vicerectors del que en surten José Antonio Donaire i Laura Vall-llosera.

Catedràtic d’Arquitectura i Tecnologia de Computadors, Quim Salvi va ser directora de l’Escola Politècnica Superior i després de derrotar fa quatre anys al fins llavors rector Sergi Bonet encararà el segon mandat amb gran part de l’equip que ha tingut fins ara. Molt activa mediàticament, sobretot pel seu activisme en favors dels drets de les dones, a sociòloga Cristina Sánchez Miret és una de les principals cares noves mentre que Josep Maria Gómez, que va rellevar Elena Ribera l’agost del 2020, continuarà com a gerent.

Pel que fa als vicerectors, Salvi comptarà amb Joan Andreu Mayugo (Personal), Josep Maria Serra (Docència), Maria Pla (Recerca), Pepus Daunis (Qualitat), Josep Calbó (Projectes estratègics), Sílvia Llach (Territori i Compromís Social), Salvador Martí (Comunicació) i Rafel Reixach, que passa de delegat de Campus i Sostenibilitat a vicerector de la mateixa temàtica. La resta de l’equip el formen Maria Martín (Directora d’infrastructures), Robert Martí (Director de Màsters), Anna Pla (Delegada d’Igualtat de gènere), Carolina Martí (Delegat de Territori i Sostenibilitat), Silvia Simòn (Delegada de Promoció i Divulgació) i Josep Maria Aguirre (Delegat d’Administració electrònica). Roser Maeso i Carme Rodríguez seran les dues vicegerents, d’Organització i d’Economia respectivament.

Fins al dimecres de la setmana vinent, l’equip de Quim Salvi anirà fent actes per presentar el seu programa als diferents col·lectius que conformen la UdG.