Un home de 58 anys va morir ahir al matí en caure d’un teulat d’una empresa a Sant Gregori. La víctima estava reparant la teulada i es va precipitar des d’uns set metres d’altura per motius que es desconeixen. Els fets es van produir cap a tres quarts de nou del matí, en una empresa de pinsos de la carretera de les Planes al seu pas pel terme municipal de Sant Gregori.

Els Mossos de la comissaria de Girona van rebre l’avís de l’accident laboral i es van traslladar ràpidament fins al lloc de l’accident amb diverses patrulles juntament amb dues dotacions dels bombers i diverses ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

El paleta es va precipitar d’uns set metres d’altura mentre treballava al teulat de l’empresa. La caiguda va ser tan greu que els sanitaris no van poder fer res per salvar la vida del treballador. La víctima mortal era un veí de Serinyà de 58 anys i de nacionalitat espanyola.

Els Mossos d’Esquadra van posar els fets en coneixement del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Girona i del Departament d’Empresa i Treball, d’acord amb els procediments habituals en accidents laborals amb víctimes mortals.