Un ferit en el xoc d'un tràiler i un tot terreny a Sant Martí de Llémena

L'accident ha generat problemes per circular per la GI-531

Eva Batlle

Eva Batlle

Un accident de trànsit ha obligat a tallar durant més d'una hora la GI-531 a Sant Martí de Llémena i posteriorment, durant un parell més, s'ha habilitat el pas alternatiu, cosa que ha generat problemes per circular per aquesta via.

Han xocat un tràiler i un tot terreny i l'accident s'ha saldat amb un ferit, l'ocupant del 4x4. Ha resultat afectat de poca gravetat.

El sinistre viari s'ha produït cap a un quart de vuit del matí, a la GI-531, una via que uneix la Vall de Llémena amb Girona i les Planes d'Hostoles. Ha estat molt aparatós.

A lloc s'hi han desplaçat el SEM amb una ambulància, tres dotacions dels Bombers i una patrulla dels Mossos d'Esquadra.

Arran del sinistre, el SEM ha evacuat ferit de poca gravetat al conductor del tot terreny. L'ha traslladat amb ambulància fins a l'hospital Josep Trueta de Girona, segons el Servei Català de Trànsit.

La GI-531 és una carretera considerada perillosa pels veïns de la zona arran de la gran presència de camions i ciclistes. També és una via que no té voral, cosa que complica la situació si hi ha un sinistre. Per això, entitats, veïns i grups polítics van proposar l'any passat mesures per reduir la sinistralitat i la perillositat. Per exemple, van reclamar una velocitat màxima de 80 km/h, més dobles línies contínues, que els tràilers es canviïn per «vehicles més lleugers» i que els ciclistes redueixin l’amplada dels grups.