Se salta un stop amb el cotxe i envesteix un motorista a Llagostera

L'ocupant del vehicle de dues rodes és traslladat a l'hospital Trueta ferit de poca gravetat

La Policia Local de Llagostera denuncia penalment el conductor del turisme per imprudència menys greu per la infracció a la llei de la seguretat viària.

A més, el denuncia per tenir la ITV caducada i portar un nen amb un sistema de retenció infantil no homologat

L'accident ha tingut lloc en un punt negre i on fa anys es reclama una rotonda

L'accident de trànsit de Llagostera

L'accident de trànsit de Llagostera / DdG

Eva Batlle

Eva Batlle

Aquest migdia s'ha produït un accident de trànsit en un punt negre de Llagostera. Es tracta de la confluència de la C-65 amb la C-253a.

Un cotxe ha xocat contra una moto en aquest punt pels volts de les dotze del migdia. Arran dels fets, s'han mobilitzat la Policia Local de Llagostera, Bombers, SEM i Mossos. A lloc també hi havia en aquells moments la Guàrdia Civil.

El motorista ha resultat ferit de poca gravetat i presentava una possible fractura en una de les extremitats. El SEM l'ha evacuat amb ambulància a l'hospital Josep Trueta de Girona.

La Policia Local de Llagostera per la seva banda, ha analitzat l'accident de trànsit i en fa l'atestat. Segons apunten fonts policials, el cotxe s'ha saltat el senyal de stop i el conductor ha quedat imputat és a dir, denunciat penalment per ser el presumpte autor d'una imprudència menys greu pel resultat lesiu de l'accident. Ja que ha comès una infracció a la llei de la seguretat viària.

A banda, el conductor també ha acabat denunciat per dos altres fets: portar la ITV caducada des del 2018 i també, perquè portava un nen d'uns dos anys sense un sistema de retenció infantil homologat.

Punt negre

Aquest sinistre viari ha tingut lloc en un punt negre del municipi i al llarg dels anys s'hi han registrat multitud d'accidents de trànsit. En aquest punt, s'ha reclamat la construcció d'una rotonda, però tot i el pas dels anys no s'ha materialitzat.

La dinàmica dels accidents de trànsit en aquesta confluència de la C-65 amb la C-253a és sempre la mateixa. Acaben xocant els que entren i surten del poble en l'stop central.