Un conductor ferit greu en sortir de via i quedar atrapat al cotxe a Girona

L'accident s'ha produït al barri del Pont Major

Ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques, en una imatge d'arxiu.

Ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques, en una imatge d'arxiu. / ACN

Eva Batlle

Eva Batlle

Un home ha resultat ferit greu aquest dimarts en un accident de trànsit al barri del Pont Major de Girona.

El seu cotxe ha patit una sortida de via cap a un quart de sis de la matinada quan circulava pel carrer de la Riera de Can Camaret en sentit Montjuïc i ha bolcat.

A lloc s'hi han desplaçat la Policia Municipal de Girona, el SEM i els Bombers.

Aran de l'accident, el conductor ha quedat atrapat a dins del cotxe i no en podia sortir. Els Bombers han hagut de fer tasques d'excarceració per alliberar-lo i treure'l de dins del vehicle. L'home estava inconscient quan l'han tret de dins.

Els sanitaris del SEM han atès el ferit i l'han evacuat en estat de gravetat fins a l'hospital Josep Trueta de Girona amb una de les tres unitats que han desplaçat a la zona, segons el cos d'emergències. L'home presentava una possible lesió medular. El ferit un cop al Trueta finalment ha estat derivat amb una altra unitat del SEM fins a l'hospital de la Vall d'Hebron de Barcelona pel tipus de lesions, indiquen des del centre sanitari. Aquest hospital barceloní compta amb una Unitat de Lesionats Medulars.

La Policia Municipal de Girona de la seva banda s'encarrega de l'atestat de l'accident, que ha consistit en una sortida de via del cotxe i no hi ha hagut cap més vehicle implicat, apunten fonts municipals. De moment es desconeixen les causes del sinistre viari.