Xavier Nicolazzi, propietari de l´Hotel Peninsular de Girona, ha estat reelegit com a president de l´Associació d´Hostaleria de Girona i Radial. La Junta Directiva estarà formada per la vicepresidenta Montserrat Enrech i el vicepresident Francesc Ramió, a més de Toni Vallory, Ferran Vila, Esther Soler, Joaquín Batanero, Anna Maria Giralt i Silvia Bordalló com a vocals. Josep Carreras exercirà de tresorer i Benito Díaz que serà el secretari.

Alhora s´ha reforçat el paper de les quatre comissions existents per tal de treballar en més profunditat temes més especifics de diferents àmbits: Gastronòmica, Econòmica, Hotelera - Congressual i Turisme Rural. Les «comissions que han de servir perquè tots aquells associats que tinguin ganes de col·laborar amb el gremi, tinguin el seu espai per fer-ho», segons la mateixa associació.

L´Associació, que a dia d´avui compta amb 225 establiments associats del Gironès, el Pla de l´Estany i la Selva interior, ha elaborat un pla de treball a quatre anys vista per aconseguir potenciar el turisme cultural, gastronòmic i el congressual.

L´Associació es marca com a objectiu d´esdevenir cada vegada més influent i decisiva en la implementació i decisió de mesures que ajudin a fomentar el turisme i la seva qualitat en el marc de Girona i la seva àrea d´influència.