Consulta alguns dels animals que estan en adopció a l'Associació Protectora d'Animals i Plantes (APAP) de Figueres.

BONICA: Quan la Bonica va arribar a la protectora, estava molt espantada. De la mà de la seva germana Dolça (que també està en adopció), es va relacionar molt bé amb els companys de la protectora. Aquesta gosseta creuada de lleuradora, d'un any aproximadament, va arribar de Llagostera. Les pors que tenia en arribar estan desapareixent gràcies a la paciència de cuidadors i voluntaris. Actualment, porta sis mesos a la protectora, i poder gaudir d'una llar seria un regal per a la Bonica.

.

.

.

KAISER: Fa sis mesos, en Kaiser va arribar a la protectora. Des de l'inici ha estat un can molt obedient i sociable amb totes aquelles persones que vénen a visitar-lo. Com a bon mastí espanyol, té una presència única i necessita gaudir d'una llar que li permeti còrrer. En Kaiser és adult, d'aproximadament sis anys, motiu pel qual no tindrà problema per adaptar-se a una nova llar. L'avantatge de no ser un cadell és la seva facilitat per la convivència i el fet d'estar ja educat per tal d'unir-se a una nova família.

.

.

.

PIPA: La Pipa és una gossa molt bona, qui té contacte amb ella se n'enamora. Fa més d'un any que és a la protectora i té moltes ganes de poder formar part d'una família que li doni l'estima que ella pot donar. Amb sis anys aproximadament és una joveneta plena d'energia i positivisme. La Pipa va ser una de les protagonistes de la fira d'Adoptàlia 2017. Tot i que molta gent es va fixar en ella, finalment no va tenir la sort de ser adoptada. Dona una segona oportunitat aquesta peludeta rossa.

.

.

.

Més informació:

APAP Figueres

c/ Pont de Molins, nº 17

17600 Figueres, Girona

Telf. 972 502 361