El 16 de desembre de 2005 va obrir portes a Girona el primer establiment d’Animal Sapiens, l’empresa catalana dedicada a la cura i el benestar dels animals de companyia. Per celebrar aquests primers 15 anys de vida sortejaran 15 premis d'un any de pinso gratuït al llarg de 12 mesos: des d’avui fins el 16 de desembre de 2021. Amb aquesta festa, batejada com a Animalsari, la marca ha volgut premiar la fidelitat dels seus clients i, sobretot, als animals de companyia, la seva inspiració i la seva principal raó de ser. El premi està pensat per regalar a gossos, gats, rèptils, rosegadors, ocells o peixos, el seu bé més preuat: una bona alimentació.

Tothom qui vulgui podrà participar en el sorteig al llarg d’aquest any sencer, fent una compra mínima de 15 euros a qualsevol dels establiments d’Animal Sapiens -a Girona, Sant Adrià de Besòs o Lleida- o a la seva botiga online animalsapiens.cat

L’empresa

Animal Sapiens és una empresa familiar de veterinaris i professionals del sector. Van fundar la primera botiga al costat del centre comercial Espai Gironès, l'any 2005. Posteriorment en van obrir una altra a Sant Adrià de Besòs, i aquest 2020 han inaugurat a Lleida el seu tercer centre, el més gran del grup en superfície.

La filosofia de la marca és la de promoure el respecte cap als altres, acceptant-los tal com són, indiferentment de l'espècie a la qual pertanyen. Els seus centres tenen com a essència transmetre l’amor cap els animals de companyia, cuidant-los a través dels seus serveis de botiga, clínica veterinària, perruqueria, hotel, bugaderia i farmàcia, així com servei d’adopcions.