El departament de Salut del Govern de Navarra ha rebaixat de dos a un el nombre de ferits per asta després del tercer tancament dels Sanfermines de 2022, amb toros de José Escolar.

En concret, el ferit per asta ha patit una erosió en el gluti esquerre, en el tram d'Espoz i Mina. Es tracta d'un corredor procedent de Castelló, M.F.P., de 39 anys, i el seu pronòstic és lleu.

A més, sis corredors han estat traslladats a l'Hospital Universitari de Navarra amb diverses contusions. En concret, des de Mercaders han estat traslladats tres homes: J.I.C., de 26 anys, natural d'Artajona, amb una erosió en el genoll dret i pronòstic lleu; A.G.A., de 24 anys, procedent d'Albacete, amb policontusions i pronòstic reservat; i E.C., de 29 anys i de Chamenix (França), amb luxació anterior d'espatlla dreta.

Des d'Espoz i Mina s'ha produït un altre trasllat, el d'un home de 44 anys, L.G.M., de San Sebastián de los Reyes (Madrid), també amb luxació anterior d'espatlla dreta. El seu pronòstic és lleu.

Finalment, dos corredors han estat traslladats des de Telefònica. Són M.C. c., pamplonès de 34 anys, amb traumatisme cranioencefàlic lleu i policontusions, i A.A.O., de 30 anys, natural de Huarte, amb traumatisme en la graella costal dreta. El pronòstic de tots dos és lleu.