Un any més, i ja en són sis, Land Rover i Les Comes han organitzat una nova edició de la Land Rover Party. La festa d´enguany es va celebrar el cap de setmana del 6 i 7 d´octubre amb una gran afluència de públic. La finca Les Comes té més de 500 hectàrees i 60 quilòmetres de recorregut 4x4 per pistes forestals, fet que fa que sigui ideal perquè Land Rover presenti tot el seu potencial.

La finca privada de Les Comes és entre les poblacions de Súria, Callús i Castellnou de Bages i durant aquest cap de setmana es va convertir en el centre neuràlgic de tots els amants de Land Rover, amb un munt d´activitats relacionades amb el 4x4. Com a novetat d´enguany, va haver-hi noves atraccions per als més petits i noves demostracions i exhibicions per als més grans. A més, aquest any es va inaugurar una nova zona (de color marró) que s´uneix a les quatre ja existents, un tram molt tècnic i exigent, que va fer les delícies d´aquells que amb les pistes negres no en tenen prou.

Totes les activitats de la Land Rover estan pensades per a petits i grans i destaquen diversos cursos de formació, tastos gastronòmics, circuits d´aventura, zones comercials, competicions esportives i un llarg etcètera. Tot i que aquest any no va haver-hi la zona de rescat de vehicles, vist el gran èxit de l´edició passada i per segon any consecutiu, es va preparar una zona amb diferents obstacles de pedres i troncs per tal que el campió del món de trial, Adam Raga, fes una demostració del seu talent al damunt de la seva Gas-Gas. A part d´Adam Raga, altres personalitats relacionades amb el món del motor, com Toni Elías, també van deixar-se veure a Land Rover Party.

Més de 500 vehicles vinguts de diferents punts de l´estat van participar en aquest acte i van poder rodar pels més de 60 quilòmetres de pistes forestals de la finca. A més, Regió7 va poder provar de primera mà el nou Range Rover Evoque gràcies al concessionari Accessoris Manresa. D´aquesta manera, va comprovar en primera persona les sensacions que es tenen a davant del volant d´aquest gran vehicle quan es troba en situacions de terreny complicades.

El bon temps que va acompanyar al llarg de tot dissabte i diumenge, juntament amb les altes temperatures, van fer possible que la Land Rover Party 2012 fos un èxit de participació. Així, l´organització va valorar molt positivament l´esdeveniment i totes les activitats que s´hi van dur a terme. Ara, els organitzadors ja tenen posada la mirada a la setena edició, que tindrà lloc l´any vinent en aquestes mateixes dates al mateix espai.