Diari de Girona

Diari de Girona

Necrològiques del 12 Juliol de 2022

Necrològiques DdG

FORTIÀ

SANTI SUBIRÀ PUJOL

Ha mort als 72 anys. Era vidu de Carmen Varela Rosell i tenia dos fills. Residia a Fortià. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 11 del matí, a la funerària Vicens de Figueres.

GIRONA

MARGARITA LLORENS SERRATS

Ha mort als 85 anys. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 4 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

JUAN DUEÑAS MOLINA

Ha mort als 79 anys. Era casat amb Antonia Salido Navarro. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà dimecres, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

JOAN CAPDEVILA CASELLAS

Ha mort als 89 anys. Era casat amb Magda Bosch Rossell. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 5 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

LLORET DE MAR

JOSEP VALLS ROCA

«El Bambi»

Ha mort als 80 anys. Era solter. Residia a Lloret de Mar. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Romà de Lloret de Mar.

JOSÉ MARÍA CARVAJAL CHAMORRO

Ha mort als 85 anys. Era casat amb Isabel San Juan Hernández i tenia quatre fills. Residia a Lloret de Mar. La cerimònia se celebrarà demà dimecres, a les 11 del matí, a la parròquia de Sant Romà de Lloret de Mar.

OLOT

ANTONI DE PÀDUA SACREST LLOSAS

Ha mort als 65 anys. Era solter. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 12 del migdia, a la sala polivalent del cementiri municipal d’Olot.

MARIA INMACULADA LÓPEZ MUÑOZ

Ha mort als 78 anys. Era vídua de Miguel Ernesto Chimeno Sánchez i tenia tres fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà en l’estricta intimitat de la família.

JOSEP CID RUBIO

Ha mort als 77 anys. Era casat amb M. Carme Coma Cano i tenia un fill. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 5 de la tarda, a la capella del cementiri municipal d’Olot.

CARMEN FERNÁNDEZ VARO

Ha mort als 88 anys. Era casada amb José Valle Valle i tenia dos fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 4 de la tarda, a l’església de Sant Esteve.

RIBES DE FRESER

FRANCESC PICOLA POUS

Ha mort als 94 anys. Era vidu d’Antonia Subirá Vilatimó i tenia tres fills. Residia a Ribes de Freser. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 5 de la tarda, a l’església parroquial de Ribes de Freser.

SALT

DOLORS VILÀ BOSCH

Ha mort als 96 anys. Era vídua de Martí Vidal Reixach. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà demà dimecres, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Salt.

JOANA DARNA VIGAS

Ha mort als 96 anys. Era vídua de Josep Laguarda Costa. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 12 del migdia, al tanatori Mémora de Salt.

SANT GREGORI

BONAVENTURA RASET MASPOCH

Ha mort als 74 anys. Era casat amb Felisa Regero Martínez. Residia a Sant Gregori. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Gregori.

SANT JOAN DE LES ABADESSES

DOMINGO FREIRE IGLESIAS

Ha mort als 82 anys. Era vidu d’Esperanza Fernández Vázquez i tenia un fill. Residia a Sant Joan de les Abadesses. 

La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 9 del matí, al monestir de Sant Joan de les Abadesses.

MONTSERRAT MARSAL FORNS

Ha mort als 89 anys. Era vídua d’Antonio Jodar Grima i teia un fill. Residia a Sant Joan de les Abadesses. 

SANTA COLOMA DE FARNERS

MARIA ALSINA SERRA

Ha mort als 98 anys. Era vídua de Joan Julià Fradera. Residia a Santa Coloma de Farners. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 10 del matí, a la parròquia de Santa Coloma de Farners.

TOSSA DE MAR

SIGFRIDO SALADICH CASTELLS

Era vidu de Roser Pares Mota. Residia a Tossa de Mar. 

Compartir l'article

stats