Diari de Girona

Diari de Girona

Necrològiques del 6 de Octubre de 2022

AMER

FRANCESC ORRI ARTIGAS

Ha mort als 76 anys. Era casat amb Carme Blanch Sidera. Residia a Amer. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a 2/4 de 12 del migdia, a la parròquia de Santa Maria d’Amer.

GIRONA

MARÍA DEL CARMEN CERNUDA TEROL

Ha mort als 63 anys. Era casada amb Fernando Sebastian Quetglas. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 5 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

ROSI DE LA PARTE DE LAS CUEVAS

Ha mort als 75 anys. Era vídua de Jesús Giménez García. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 12 del migdia, al tanatori Mémora de Girona.

CONXITA LÓPEZ TORROGLOSA

Ha mort als 81 anys. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 4 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

LA CELLERA DE TER

JOSEP EXPÓSITO ROURA

Ha mort als 86 anys. Era casat amb Àngela Vilarrasa Juanola. Residia a la Cellera de Ter. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 10 del matí, a la parròquia de la Cellera de Ter.

LA VALL DE BIANYA

DOLORS ASPERÓ PADROSA

Ha mort als 57 anys. Era casada amb Pere Llumà Terradas i tenia quatre fills. Residia a Llocalou, la Vall de Bianya. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a 2/4 d’11 del matí, a la capella del cementiri municipal d’Olot.

LLAGOSTERA

MIQUEL CARRERAS PUIG

Ha mort als 84 anys. Era casat amb Mercè Xarpell Palmada. Residia a Llagostera. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 4 de la tarda, al tanatori de Llagostera.

OLOT

HORTENSIA PÉREZ MAYORAL

Ha mort als 63 anys. Era vídua d’Alfonso Sierra Moya i tenia tres fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 12 del migdia, a la capella del cementiri municipal d’Olot.

PALAMÓS

VALENTÍ PUIGGRÓS ESCOBET

Ha mort als 86 anys. Era vidu d’Àngela Murcia Rosa. Residia a Palamós. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 12 del migdia, a l’església parròquial de Santa Maria del Mar de Palamós.

ROSES

ARTURO MUTOS MELGAREJO

Ha mort als 68 anys. Residia a Roses. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 6 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

SANT JOAN DE LES ABADESSES

TERESA BRUSI SOLÀ

Ha mort als 79 anys. Era casada amb Josep Colomer Soler i tenia tres fills. Residia a Sant Joan de les Abadesses. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 4 de la tarda, al Monestir de Sant Joan de les Abadesses.

MARIA ROSA SADURNÍ BASAGAÑA

Ha mort als 87 anys. Era vídua de Ramon Nogué Sala i tenia una filla. Residia a Sant Joan de les Abadesses. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 12 del migdia, al Monestir de Sant Joan de les Abadesses.

Compartir l'article

stats