Necrològiques de l'1 de maig de 2024

Consulta els obituaris d'aquest dimecres

Necrològiques

Necrològiques / DdG

Redacció

Redacció

ANGLÈS

JOSEFA FLORIDO DEL RIO

Ha mort als 81 anys. Era vídua d’Antonio Díaz Luque. Residia a Anglès. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a la 1 del migdia, al tanatori Mémora de Salt.

BRUNYOLA

NÚRIA BAGUDANCH SERRA

Ha mort als 73 anys. Era casada amb Narcís Cassà Faixedas i tenia un fill. Residia a Brunyola. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a 2/4 d’1 del migdia, a la parròquia de Brunyola.

CASTELL-PLATJA D’ARO

JOSÉ MATEO RUIZ

Ha mort als 87 anys. Era casat amb Silvard. Residia a Castell-Platja d’Aro.

CELRÀ

SALVADOR VIDAL CORNELLÀ

Ha mort als 91 anys. Era vidu de Maria Font Frou. Residia a Celrà. La cerimònia se celebrarà demà dijous, a les 11 del matí, a la parròquia de Sant Feliu de Celrà.

DOMENY

ENRIQUETA RUIZ MARTÍNEZ

Ha mort als 87 anys. Era vídua de Juan Cayuela Ruiz. Residia a Domeny, Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

GIRONA

PILAR LÓPEZ PÉREZ

Ha mort als 75 anys. Era casada amb Antonio Mora Mora. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà dijous, a les 3 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

MARC COSTA CARRÉ

Ha mort als 54 anys. Era casat amb Maria Glòria Buxeda Mir. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 11 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

LLORET DE MAR

FERNANDO SÁNCHEZ LARA

Ha mort als 72 anys. Era casat amb Eugenia Hidalgo Pérez. Residia a Lloret de Mar.

MAIÀ DE MONTCAL

ANA MARÍA LABRADOR MOREJÓN

Ha mort als 83 anys. Era vídua de Nemesio Martínez Vicente i tenia set fills. Residia a Maià de Montcal. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 12 del migdia, a la sala polivalent del cementiri d’Olot.

PALAFOLLS

ROSARIO GUTIÉRREZ SEGURA

Ha mort als 81 anys. Era vídua de Luis Ramírez Manchón. Residia a Palafolls. La cerimònia se celebrarà demà dijous, a 2/4 de 6 de la tarda, a la parròquia de Santa Maria de Blanes.

PALAMÓS

SALVADOR MATAS FONOLL

Ha mort als 90 anys. Era casat amb Cinta Llambrich Canalda. Residia a Palamós. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 10 del matí, a la parròquia de Santa Maria del Mar de Palamós.

SANT FELIU DE GUÍXOLS

MARÍA LUISA LÓPEZ LÓPEZ

Ha mort als 88 anys. Era casada i tenia quatre fills. Residia a Sant Feliu de Guíxols. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a 2/4 de 5 de la tarda, a l’oratori del tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

Subscriu-te per seguir llegint