Necrològiques del 26 de Gener de 2023

esquela bona

esquela bona / Jaume Mundet

BLANES

INGRID WALTER ZIMMERMANN

Ha mort als 77 anys. Era vídua de Juan Cuñat Biosca. Residia a Blanes. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 12 del migdia, a la parròquia de Santa Maria de Blanes.

BORRASSÀ

MARIA TERESA TORRENT BARTÉS

Ha mort als 87 anys. Era vídua de Francisco Clotas Clotas i tenia dos fills. Residia a Borrassà. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 10 del matí, a la parròquia de Borrassà.

CASTELLFOLLIT DE LA ROCA

LOURDES MATEU MASDEMONT

Ha mort als 76 anys. Era casada amb Robert Pujals Vergés i tenia un fill. Residia a Castellfollit de la Roca. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 12 del migdia, a l’església del Santíssim Salvador de Castellfollit de la Roca.

GIRONA

ROSARIO GARCÍA GÓNGORA

Ha mort als 89 anys. Era vídua de Juan Espinosa Martínez i tenia dos fills. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 4 de la tarda, a l’oratori de la funerària Àltima de Girona.

MANEL DOMÈNECH FUNOLLOSA

Ha mort als 84 anys. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 5 de la tarda, al tanatori de Cassà de la Selva.

LA VALL D’EN BAS

JOSEP MARIA MERIGÓ VALLVERDÚ

Ha mort als 87 anys. Era casat amb Francesca Magriñá Cardona i tenia sis fills. Residia a la Vall d’en Bas. Se celebrarà una missa de record dissabte dia 28 de gener, a l’església de Sant Joan de Barcelona.

LLERS

ANA CARMEN ETAYO SALDAÑA

Ha mort als 83 anys. Era vídua de Dr. Lluís Vilà Fita i tenia tres fills. Residia a Llers. La cerimònia se celebrarà demà divendres, a les 10 del matí, a la parròquia de la Immaculada de Figueres.

PALAFRUGELL

EMILIO PARREÑO ANDUJAR

Ha mort als 76 anys. Era casat amb Francisca Gómez Núñez. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 4 de la tarda, al tanatori de Palafrugell.

SANT ESTEVE D’EN BAS

JOAN PIJOAN GRABOLEDA

Ha mort als 72 anys. Era casat amb Miquel Xifre Murlà i tenia una filla. Residia a Sant Esteve d’en Bas. La cerimònia se celebrarà demà divendres, a les 11 del matí, a l’església de Sant Esteve d’en Bas.

SANT FELIU DE GUÍXOLS

LIDIA GALLARDO FERNÁNDEZ

Ha mort als 93 anys. Era vídua de Francisco Pozo Castillo i tenia sis fills. Residia a Sant Feliu de Guíxols. La cerimònia religiosa se celebrarà avui dijous, a les 12 del migdia, a l’oratori del tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

SANT JAUME DE LLIERCA

MAGDALENA OLLÉ MASÓ

Ha mort als 95 anys. Era vídua de Jaume Casals Esteve i tenia un fill. Residia a Sant Jaume de Llierca. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 4 de la tarda, a la sala polivalent del cementiri d’Olot.

SANTA PAU

FRANCISCO COLLELLDEVALL ASPERÓ

Ha mort als 91 anys. Era casat amb Aurora Teixidor Vila i tenia una filla. Residia a Santa Pau. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 11 del matí, a la capella del cementiri d’Olot.

TORROELLA DE MONTGRÍ

SEBASTIAN CARRILLO OJEDA

Ha mort als 92 anys. Era vidu de Concepción Sánchez Sola. Residia a Torroella de Montgrí . La cerimònia se celebrarà a Jaen.

MARIA BOSCH CORNADÓ

Ha mort als 94 anys. Era vídua de Cosme Company Gironés. Residia a Torroella de Montgrí. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 12 del migdia, al tanatori de Torroella de Montgrí.

SARRIÀ DE TER

ENCARNACIÓN GARCÍA COBO

Ha mort als 92 anys. Era vídua d’Alejandro Serra Parramon. Residia a Sarrià de Ter. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 12 del migdia, al tanatori Mémora de Girona.

Subscriu-te per seguir llegint