Necrològiques del 25 d'abril de 2024

Consulta els obituaris d'aquest dijous

Necrològiques

Necrològiques / DdG

Redacció

Redacció

BANYOLES


ROSA ROCA MIR

Ha mort als 93 anys. Era soltera. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà dijous, a les 10 del matí, a la parròquia de Santa Maria dels Turers de Banyoles.

BLANES


QUIMETA CARRERAS MASDÉU

Ha mort als 98 anys. Era vídua de Porfirio Rodríguez Acero. Residia a Blanes. La cerimònia se celebrarà dijous, a les 12 del migdia, a la parròquia de Santa Maria de Blanes.

CORNELLÀ DEL TERRI


JOAN CASAS MONTAÑA

Ha mort als 90 anys. Era vidu de Margarida Corominas Feliu. Residia a Cornellà del Terri. La cerimònia se celebrarà dijous, a les 5 de la tarda, a la parròquia de Sant Pere de Cornellà del Terri.

MAÇANET DE CABRENYS


FRANCESC CASADEMONT AIGUAVIVA

Ha mort als 73 anys. Era casat amb Maria Àngela Vila Vila i tenia una filla. Residia a Maçanet de Cabrenys. La cerimònia se celebrarà dijous, a les 4 de la tarda, a la funerària Vicens de Figueres.

OLOT


ROSA RIUS VERDAGUER

Ha mort als 95 anys. Era vídua de Joan Llongarriu Monsalvatje i tenia tres filles. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà dijous, a les 4 de la tarda, a l’església parroquial de Sant Esteve d’Olot.

PALAFRUGELL


MANUELA GUALDA GUALDA

Ha mort als 80 anys. Era casada amb Juan Viñas Ramell. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà dijous, a les 12 del migdia, a la parròquia de Sant Martí de Palafrugell.

MANUEL TORRALBO MEDINA

Ha mort als 83 anys. Era casat amb Concepción Oliver Aguilera. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà dijous, a 2/4 de 6 de la tarda, al tanatori Mémora de Palafrugell.

PALAMÓS


LLUÍS SERRA CADIRA

Ha mort als 83 anys. Era vidu de Maria Soler Alcazar. Residia a Palamós. La cerimònia se celebrarà dijous, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Santa Maria del Mar de Palamós.

RIUDARENES


JOSEP COLL CORNELLÀ

Ha mort als 82 anys. Era solter. Residia a Sils. La cerimònia se celebrarà divendres, a les 3 de la tarda, a la parròquia de Riudarenes.

SILS


FRANCISCO GALÁN TIRADO

Ha mort als 89 anys. Era vidu de Pilar Bueno Bueno i tenia tres fills. Residia a Sils. La cerimònia se celebrarà dijous, a les 6 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

VILAVENUT


JOSEP OLIVER FERRER

Ha mort als 83 anys. Era casat amb Teresa Coma Vilarnau. Residia a Vilavenut, Fontcoberta. La cerimònia se celebrarà dijous, a les 6 de la tarda, a la parròquia de Vilavenut, Fontcoberta.

Subscriu-te per seguir llegint