Necrològiques del 15 de febrer de 2024

Consulta els obituaris d'aquest dijous

Redacció

Josep Plana Selrà.

Josep Plana Selrà. / DdG

CASTELLÓ D’EMPÚRIES


JOAQUIM MAS TRESSERRAS

Ha mort als 79 anys. Era casat amb Rosa Mora Cot i tenia dues filles. Residia a Castelló d’Empúries. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 10 del matí, a la funerària Àltima de Figueres.

FIGUERES


CARME ARNAU i OLIVERAS

Ha mort als 86 anys. Era vídua de Carlos Jordà i Amiel. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 11 del matí, a la funerària Vicens de Figueres.

GIRONA


CONXITA COLLELLDEVALL FONT

Ha mort als 95 anys. Era vídua d’Agustí Cantalosella Parés. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a 2/4 de 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Pau de Girona.

LA BISBAL D’EMPORDÀ


JOSEP PLANA SELRÀ

Ha mort als 83 anys. Era solter. Residia a la Bisbal d’Empordà. La cerimònia se celebrarà demà divendres, a les 4 de la tarda, a l’església del cementiri de la Bisbal d’Empordà.

OLOT


CARME BERGA JUNCÀ

Ha mort als 96 anys. Era soltera. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 12 del migdia, a la capella del cementiri municipal d’Olot.

PALAFRUGELL


MARIA ROSA PRATS OLIVERAS

Ha mort als 93 anys. Era vídua de Teodoro Martos Gual. Residia a Palafrugell. La cerimònia de comiat se celebrarà avui dijous, a 2/4 d’11 del matí, a la sala de cerimònies del tanatori Mémora de Palafrugell.

ALBERT FERRÉ AGUSTÍ

Ha mort als 55 anys. Era casat amb Anna Llimona Broto. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 6 de la tarda, a la sala de cerimònies del tanatori Mémora de Palafrugell.

PEDRO ESTEPA VALDIVIA

Ha mort als 94 anys. Era casat amb Dolores Rosa Soto. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Martí de Palafrugell.

PALOL D’ONYAR


INGRID BATLLE HERRERA

Ha mort als 39 anys. Era casada amb Enric Albareda Feixas. Residia a Palol d’Onyar. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Cugat de Salt.

PLATJA D’ARO


ENCARNACIÓN POLINARIO PÉREZ

Ha mort als 87 anys. Era vídua de Francisco Prados Gámez i tenia dues filles. Residia a Platja d’Aro. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 12 del migdia, a l’església de Platja d’Aro.

SALT


CARME PRAT HOSPITAL

Ha mort als 89 anys. Era vídua de Jesús Ros Rius. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Jaume de Salt.

SANTA PAU


JAUME COLLELLDEVALL COLLELLDEVALL

Ha mort als 94 anys. Era vidu de Maria Naspleda Tarrés i tenia dos fills. Residia a Santa Pau. La cerimònia se celebrarà demà divendres, a les 11 del matí, a l’església parroquial de Santa Maria de Santa Pau.

VIDRERES


CARMEN RUIZ MACHUCA

Ha mort als 47 anys. Era casada amb Oscar Blázquez Arqueros i tenia dos fills. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a 2/4 de 5 de la tarda, a la parròquia de Vidreres.

Subscriu-te per seguir llegint